Skip to main content

Het leven van een scholier gaat niet altijd over rozen. Maar toch kunnen we zelf veel meer dan we denken. Het boek Lopen voor je leven is daar een mooi voorbeeld van. Noor gaat de uitdaging aan om een marathon te lopen, maar tijdens dit proces denkt ze vaak terug aan alles wat er in het verleden is gebeurd. Een boeiend boek voor iedereen die op de middelbare school zit en geïnteresseerd is in hardlopen. 

Lopen voor je leven 

Lopen voor je leven is een verhaal dat gaat over Noor. Zij is een talent als het gaat om hardlopen en wil graag de marathon lopen. Maar er zijn ook twijfels. Tijdens het lopen dwalen de verhalen en vragen van het verleden door haar hoofd. Over haar vriendinnen en alles wat speelt op school. Niet alles in het leven is makkelijk en soms zou je willen dat je bepaalde dingen kunt wissen. Thema’s als schuld en relaties worden op een bijzondere manier verwoord en toegelicht in het boek van Els Beerten. Het verhaal van Lopen voor je leven is geschreven rondom een marathon en is waarschijnlijk herkenbaar voor middelbare scholieren. 

Specificaties van het boek Lopen voor je leven

Zijn de volgende:

lopen voor je leven

Boek over hardlopen

Een boek over hardlopen, die zijn er inmiddels in meerdere vormen en soorten. Sommige boeken gaan over hoe je je hardloopprestaties kunt verbeteren, terwijl andere hardloopboeken gaan over de randzaken die ermee te maken hebben. Net als in het verhaal van Lopen voor je leven. Mocht je geïnteresseerd zijn in vergelijkbare verhalen, lees dan ook eens Born to Run en Ultra.

Julia

Hardlopen, ik doe het elke week. Het helpt me bij het leeg maken van mijn hoofd en geeft een geluksgevoel. Inmiddels weet ik hoe het werkt en daar help ik jou ook graag bij.

Leave a Reply