Skip to main content

Het is tijdens het hardlopen van groot belang dat je de juiste hardloopkleding draagt. Zo gaat het hardlopen comfortabeler, maar kun je ook betere prestaties halen. En dat geldt voor zowel beginnende hardlopers als getrainde sporters. Een kledingmerk dat bekend staat om hoogwaardige en functionele hardloopkleding is Rogelli. Ze hebben allerlei producten in hun assortiment. Er zit dus altijd wel iets voor jou tussen. We vertellen je in dit artikel meer over de Rogelli hardloopkleding. 

Rogelli

Rogelli is een Nederlands sportkledingmerk dat zich toelegt op het produceren van hoogwaardige sportkleding voor diverse sporten, waaronder hardlopen. Het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd vanwege de aandacht voor kwaliteit, functionaliteit en comfort in al hun producten. 

Rogelli hardloopkleding

De hardloopkleding van Rogelli is gemaakt van ademende stoffen zodat zweet snel afgevoerd wordt en je lichaam droog blijft. Dit zorgt ervoor dat je lichaam tijdens het hardlopen in de zomer niet oververhit raakt. De Rogelli hardloopkleding schuurt niet en zit comfortabel. De kleding heeft een eenvoudig uiterlijk en is bijvoorbeeld minder uitgesproken dan Stronger, maar is wel zo gemaakt dat het perfect op je lichaam aansluit. Rogelli hardloopkleding kun je voor een aangename prijs kopen. 

Rogelli hardloopkleding dames

Rogelli heeft een breed aanbod van hardloopkleding, zo ook voor vrouwen. Van hardloopshirt en singlets tot hardloopjassen en -broeken. Alles wat jij nodig hebt om jouw hardloopoutfit compleet te maken, kun je vinden bij Rogelli. Ook sportsokken en andere accessoires koop je bij dit merk. Bij het ontwerp van de hardloopkleding is rekening gehouden met specifieke details zoals reflecterende elementen voor veiligheid bij weinig licht en zakken voor het opbergen van je persoonlijke items. Dit zijn onze favoriete Rogelli hardloopkleding producten: 

1. Hardloopjack Rogelli

Dit is echt zo’n product dat niet in je kast mag ontbreken: een hardloopjack. Deze beschermt je tegen wind en natte weersinvloeden. Door de fleece voering aan de binnenkant, blijft je lichaam lekker warm tijdens het hardlopen. Door de elastische mouwboorden sluit het hardloopjack goed aan. Het jack beschikt over reflecterende elementen en een handig zakje waar je je huissleutels in op kunt bergen. Het hardloopjack van Rogelli is verkrijgbaar in 4 kleuren: zwart, blauw, geel en koraalroze en te koop bij Decathlon voor € 44,95.

2. Hardloopsinglet

Op warmere dagen kun je je hardloopjack thuis laten en trek je bij voorkeur een hardloopsinglet aan. Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar, maar een net model is de Rogelli Core hardlooptop. Verkrijgbaar in zwart, geel en roze voor een prijs van € 23,95. Door het ademende rugpaneel kan je lichaam de warmte kwijt en kun je jouw hardlooptraining langer volhouden. De reflecterende details zorgen ervoor dat jij goed opvalt tijdens het hardlopen in het donker

3. Hardloopbroek lang Rogelli

Een ander item wat absoluut niet mag ontbreken in je kledingkast, is een lange hardloopbroek van Rogelli. Door de verhoogde tailleband en elastische stof zit deze broek als gegoten. Er zitten op de zijkant zakken zodat jij jouw spullen gemakkelijk meeneemt tijdens het hardlopen. Ook aan de zichtbaarheid in het donker is gedacht. Door het printje op de broek ga jij stijlvol de deur uit. De broek kost € 39,95 en dat is een mooie prijs. 

hardloopbroek rogelli

4. Hardloopshort Rogelli 

Ten slotte is het ook altijd goed om tenminste één goede korte hardloopbroek in de kast te hebben hangen. Een hardloopshort kun je al dragen vanaf 15 graden en zorgt er tijdens zonnige dagen voor dat je benen snel kleuren. De elastische stof  van de hardloopshort van Rogelli zorgt voor optimale bewegingsvrijheid en met de koordjes kun je de broek op jouw gewenste maat afstellen. Aan de achterkant zit een rits met een klein zakje, groot genoeg voor je sleutels. Door het simpele maar stijlvolle uiterlijk, is het leuk om deze hardloopshort te combineren met een kleurige top. Voor € 34,95 hangt deze short al bij jou in de kast. 

Koop nu jouw hardloopkleding bij Rogelli

Als jij graag kiest voor comfortabele hardloopkleding die jouw hardloopprestaties helpt te verbeteren, kies dan voor de hardloopkleding van Rogelli. Voor een leuke prijs kun jij bij Decathlon of bol.com een hele outfit scoren.

Julia

Hardlopen, ik doe het elke week. Het helpt me bij het leeg maken van mijn hoofd en geeft een geluksgevoel. Inmiddels weet ik hoe het werkt en daar help ik jou ook graag bij.

Leave a Reply