Skip to main content

Heb jij tijdens het hardlopen wel eens last van je knie? Vervelend zeg. Én herkenbaar. Het is een veelgehoorde kwaal onder hardlopers, zeker wanneer je net begint. Het ontmoedigt je goede gedrag om de weg op te gaan en je ervaart pijn tijdens het hardlopen en misschien ook wel tijdens het rusten. Gelukkig is er een heel fijn hulpmiddel voor dit probleem: de Genutrain P3 kniebrace. Een lekker zittende kniebrace die de kniepijn bij het strekken van je kniegewricht verlicht. Wij vertellen je meer over deze kniebrace. 

Genutrain, hét merk van Bauerfeind 

Bauerfeind is een gerenommeerd bedrijf binnen de medische sportwereld en heeft een heel assortiment aan (sport)hulpmiddelen. Ze verkopen bijvoorbeeld enkelbraces en inlegzooltjes, maar ook verkoopt Bauerfeind kniebraces. De kniebrace-lijn van Bauerfeind heet Genutrain. Er zijn 6 verschillende soorten verkrijgbaar. Van matige stevigheid, tot extreme stevigheid en zelfs kniebraces met scharnieren. 

Wist je dat P3 staat voor ‘permanent patella protection’? 

Genutrain P3 

De Genutrain P3 kniebrace helpt om bewegingen makkelijker te maken en verlicht pijn in de knie, bijvoorbeeld wanneer je last hebt van je patellapees ontsteking. Ook helpt de Genutrain P3 brace wanneer je last hebt van een lopersknie of wanneer je artroseklachten hebt. De P3 kniebrace heeft twee ingebouwde kussentjes, zogenaamde pelottes, die de knieschijf op de juiste plek houden. Er zit een instelbare correctiedraad in de kniebrace die ervoor zorgt dat knie gestabiliseerd blijft tijdens het hardlopen

genutrain p3

Voordelen Genutrain P3 

De Genutrain P3 kniebrace heeft verschillende voordelen die het hardlopen makkelijker maken. 

  • Door de druk vanuit de kniebrace blijft knieschijf op de juiste plek zitten. Dit zorgt er voor dat je knie stabiel blijft en minder gevoelig is voor blessures. 
  • Het kniegewricht wordt gestabiliseerd. 
  • Pijn in de knie gaat sneller weg door de genezende werking van de kniebrace. 

Genutrain P3 review

De Genutrain P3 kniebrace van Bauerfeind is een fijn product voor hardlopers die last hebben van kniepijn. De kniebrace zorgt voor een goede stabilisatie en ondersteunt de knie op een stevige manier. Klachten zullen afnemen en sneller verdwijnen. De brace is gemaakt van ademend en zacht materiaal wat ervoor zorgt dat de kniebrace fijn aanvoelt. De Genutrain P3 kniebrace is verkrijgbaar in 6 maten en sluit daarom perfect aan bij jouw situatie. 

genutrain p3

Genutrain P3 kniebrace aanschaffen 

Ben je overtuigd van de werking van de Genutrain P3 kniebrace? Mooi! Het is een topproduct dat zeker helpt bij het verminderen van knieklachten. Je schaft de Genutrain P3 makkelijk aan via podobrace.nl. Binnen 1 tot 3 werkdagen heb je hem al in huis! 

Julia

Hardlopen, ik doe het elke week. Het helpt me bij het leeg maken van mijn hoofd en geeft een geluksgevoel. Inmiddels weet ik hoe het werkt en daar help ik jou ook graag bij.

Leave a Reply