Skip to main content

Hardlopers weten dat het dragen van de juiste hardloopschoenen heel erg belangrijk is om de gewenste resultaten te halen. En als je op zoek bent naar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, dan zijn Asics roze hardloopschoenen misschien precies wat je nodig hebt. Deze opvallende schoenen zijn niet alleen een trendy, maar ze bieden ook de prestaties en ondersteuning die je nodig hebt om je doelen te bereiken op de weg, het parcours of de baan. Roze Asics zijn verkrijgbaar in verschillende modellen die we graag verder aan je toelichten. 

Asics hardloopschoenen

Asics is een merk dat bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie aan de populaire hardloopschoenen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk de functionaliteit, maar ook naar het ontwerp wordt met een goed oog gekeken bij Asics. Ze combineren geavanceerde technologieën met een oogverblindend ontwerp. Want een lelijke hardloopschoen trek jij liever niet aan! 

Roze Asics

Op zoek naar Asics in het roze? Dan zijn deze modellen allemaal opties voor jou! 

1. Asics GT 2000 11 roze

De Asics GT 2000 is een hardloopschoen met gemiddelde demping en bedoeld voor hardlopers met (lichte) overpronatie. De hardloopschoen is licht in gewicht en heeft een zachte voetfitting. Niet alleen dat maakt dit een comfortabele hardloopschoen, maar ook het bovenwerk is gemaakt van zacht mesh. De prijs voor deze Asics roze ligt nu onder de 100 euro bij all4running.nl.

Voordelen van de Asics GT 2000 11:

  • laag in prijs; 
  • reflecterende elementen waardoor je goed zichtbaar bent in het donker; 
  • een stevige rubberen zool die langer mee gaat. 

2. Asics Gel Pulse 13 roze

Een andere Asics in het roze is de Asics Gel Pulse 13. Een hardloopschoen die geschikt is voor de neutrale loper. Door het verbeterde ontwerp ten opzichte van de Pulse 12, heeft de roze Pulse 13 een beter draagcomfort. Voor een prijs van 55 euro is dit echt een koopje! 

Voordelen van de Asics Gel Pulse 13:

  • behoort tot de beste goedkope hardloopschoenen (met korting); 
  • de schoen gaat langer mee door het gebruik van Amplifoam; 
  • een offset van 10 mm (hoger dan gemiddeld). 
asics roze

3. Roze Asics Gel-Cumulus 25

Een andere geliefde neutrale hardloopschoen van Asics is de Gel-Cumulus 25. Door de vernieuwde tussenzool is dit een hardloopschoen met veel demping. Ook hier is weer gebruikgemaakt van een Jacquard mesh bovenwerk voor een fijn draagcomfort en om ervoor te zorgen dat je voeten droog blijven tijdens het zweten. Je shopt de Asics roze schoen bij runningdirect (nu met 33% korting!).

Voordelen van de Asics roze Gel-Cumulus 25

  • een zachte roze kleur; 
  • langere levensduur van de zool door gebruik van een ander soort rubber; 
  • verkrijgbaar in halve maten.  

4. Roze Asics Gel-Trabuco 11

Een roze trailschoen, dat is de Asics Gel-Trabuco 11. Een stabiele hardloopschoen die jou overeind houdt, ook al loop je door het bos of het zand. Door de verbeterde tractie is deze hardloopschoen geschikt voor het lopen van trails. De rotsbeschermingsplaat beschermt tegens scherpe voorwerpen en de brede basis van de schoen zorgt voor stabiliteit. Verkrijgbaar bij runningdirect voor een schappelijke prijs van 89 euro

Voordelen van de Asics Gel-Trabuco 11:

  • goede grip door verbeterde technologie; 
  • ademend bovenwerk waardoor zweet makkelijk afgevoerd wordt; 
  • reflecterende details zodat je goed zichtbaar bent. 
asics roze

5. Asics Gel Kayano 29

Een allround hardloopschoen, dat is de Asics Gel Kayano 29. Door de tussenzool heeft deze roze hardloopschoen een flinke demping en een goede ondersteuning. Door de verstevigde hielkap blijft de voet stabiel en kun je lekker doorlopen. Dit is normaal een vrij dure hardloopschoen (200 euro), maar omdat inmiddels ook de Kayano 30 uit is gekomen, scoor je de Asics roze Kayano 29 voor 121 euro bij all4running.nl.

Voordelen van de Asics Gel Kayano 29:

  • geschikt om korte en lange afstanden mee te lopen; 
  • geschikt voor lopers die last hebben van overpronatie; 
  • extra stevige zool zodat je ook op natte ondergronden genoeg grip hebt. 
asics roze

Kies jij voor een roze hardloopschoen van Asics?

Of je nu traint voor een wedstrijd of gewoon geniet van een ontspannen rondje door het park, het dragen van de juiste schoenen is essentieel voor elke hardloper. Of je nu een beginner bent, of al veel ervaring hebt met lopen. Met Asics roze hardloopschoenen krijg je niet alleen hoogwaardige prestaties en comfort, maar ook een dosis stijl die je zelfvertrouwen een boost geeft. En dat wil je! Dus waar wacht je op? Bestel een paar roze Asics hardloopschoenen en laat iedereen zien wat hardlopen met jou doet. 

Julia

Hardlopen, ik doe het elke week. Het helpt me bij het leeg maken van mijn hoofd en geeft een geluksgevoel. Inmiddels weet ik hoe het werkt en daar help ik jou ook graag bij.

Leave a Reply